Последно време Apple прави по три презентации годишно. На едната

...
Последно време Apple прави по три презентации годишно. На едната
Коментари Харесай

Предполагаемата дата на анонса на iPhone SE 2018

Последно време Apple прави по три презентации годишно. На едната от тях демонстрира своя нов програмен продукт – новите версии на macOS, iOS, tvOS и watchOS, на втората – новите смарт телефони и смарт часовници и на третата – други устройства, в това число и таблети.
Преди година и половина, на 21 март 2016 година корпорацията показа iPhone SE, който стана неповторим и непредвиден артикул. Този смарт телефон имаше най-съвременен хардуер, едвам 4-инчов екран и стар дизайн, само че в доста страни стана най-популярното мобилно устройство на Apple, а в някои даже и най-продаваното.



Всичко това ни подсказва, че още тази пролет ще се състои формалният анонс на новата версия на iPhone SE , който може и да се назовава по различен метод.

Според неофициална информация, новият iPhone SE ще има същите механически характерности като iPhone 7, започвайки от 4-ядрения процесор Apple A11 Fusion и до 2-та GB оперативна памет. Той ще резервира 4-инчовия екран, металния корпус и предходния дизайн. Според тази логичност, новият айфон би трябвало да показан през месец март, само че на коя дата тъкмо?



Да си напомним, че мартенската презентация на 2015 година бе на 9-ти, а през 2016 година – на 21-ви март. Може да се допусна, че тази година iPhone SE 2018 ще бъде обявен в средата на март.

И още, мартенските презентации на Apple постоянно протичат в понеделник и за идната година това значи 8, 15 или 22 март. 8-ми март е интернационален празник и най-вероятната дата остава 15 март 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР