Последният в Северозападната дивизия отбор на Портланд се наложи над

...
Последният в Северозападната дивизия отбор на Портланд се наложи над
Коментари Харесай

Портланд изненада Атланта Хоукс, Сакраменто се справи с Минесота

Последният в Северозападната дивизия тим на Портланд се наложи над един от кандидатите за върха в Източната конференция Атланта Хоукс със 129:125. 

Победата пристигна предпочитано поради Деймиан Лилард, вкарал самичък 42 точки. Анфърни Симънс пък даде преднина на отбора с тройка 34 секунди преди края и домакините се поздравиха с победа. Лилард прибави и 6 асистенции в петия си мач с 40 точки или повече през сезона. 

За гостите от щата Джорджия Деджонти Мъри отвърна с 40 точки, 6 битки и 6 асистенции. Трей Йънг не игра поради контузия в глезена за Атланта.

Приятната изненада на сезона Сакраменто Кингс пък стигна до триумфа над Минесота със 118:111 след продължения. 

Де’Арън Фокс вкара 32 точки за успеха на Кингс, които държат върха в мощната Тихоокеанска дивизия. Домантас Сабонис беше с актив от 17 точки и 13 битки, преди да напусне терена поради насъбрани нарушавания. Кийгън Мъри остана с 13 точки и 13 рибаунда. На мястото на Сабонис пък влезе Трей Лайлис, който завърши срещата с 11 точки, само че 8 от тях в продължението. И Лайлис влезе в спомагателното време с тъкмо осъществяване от зоната за три точки, само че по-късно блокира опит от същата отдалеченост на Руди Гоберт от съперника.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР