Последният треньор, извел Левски до шампионската титла на България Емил

...
Последният треньор, извел Левски до шампионската титла на България Емил
Коментари Харесай

Кокала: С Чорни сме приятели, разпитваше за Левски

Последният треньор, извел Левски до шампионската купа на България Емил Велев приказва пред " Дарик радио ". Кокала приказва в часовете преди семейството на Левски против Апоел (Беер Шева).

" Да, видяхме се с президентката. Преди към 2 часа имаше обяд с хората от Левски. Сираков също участва. Говорихме си, размениха си някои дарове. Всичко протече обикновено ", сподели той за срещата на управленията на двата клуба преди мача на стадион " Георги Аспарухов ".

" Да, естествено, че ще бъда на стадиона, както и доста почитатели. Разбрах, че всичко е разпродадено, по този начин би трябвало да бъде. Очаквам Левски да излезе победител и да се класира ", удостовери Велев, че ще бъде на стадиона за дуела, който е с начален час 20:00 часа.
 Левски разпродаде
Левски разпродаде " Герена " за мача с Апоел

Всички билети са изчерпани

" В момента Левски е една концепция по-добър, макар че не е в оптималното си положение. Апоел Беер Шева също сега се клатушка леко, само че да не забравяме, че в последните 4-5 години непрестанно участваха и в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Последният сезон биха и Макаби Хайфа, и Макаби Тел Авив, тъй че този тим не би трябвало да бъде подценяван, макар нулевото тъждество в първия мач ", проучва обстановката в двата клуба Кокала.

" Ще има значение, ще се подсилят с него. Той е индивидът, който извършва всички статични положения и връзва играта, както се споделя. Добър състезател. Може и да не е доста преносим, само че играе с ум и без него видяхме, че в първия мач Беер Шева се луташе и не знаеше по какъв начин да приключи офанзивите си ", разяснява Кокала завръщането на Рамзи Сафури за гостите.

Велев показа и за срещата си с някогашния притежател на Левски Майкъл Чорни: " Ние сме си другари, обикновено е да си приказваме. Да, питаше, разпитваше, освен мен, само че и Сираков и Боримиров. Човекът си се интересува от футбол, изключително от Левски, и му беше много прелестно и се зарадва, че Левски изнесе добър мач там. Липсваше единствено гола, само че всички се надяваме през днешния ден и головете да участват в този мач ".

" Не знам в този момент, с един гол би трябвало да сме пред Апоел Беер Шева, с цел да се прескочи този съперник и да се чака към този момент огромният мач против Айнтрахт Франкфурт ", сподели Велев за упованията си за свършек на дуела.

" Тръпката е естествена, тъй като върху мен напрежение няма. Когато си вътре в нещата, напрежението е друго. Очаквам мача с интерес и ще притискам палци тимът да се класира напред ", приключи Велев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР