Последният сезон на „Бригада нов дом” е посветен на многодетните

...
Последният сезон на „Бригада нов дом” е посветен на многодетните
Коментари Харесай

Как живеят баба Наташа и 8-членното ѝ семейство след „Бригада нов дом”

Последният сезон на „ Бригада нов дом” е отдаден на многодетните фамилии и на сбъдването на техните фантазии. Едно от тях е на баба Наташа и нейното 8-членно семейство.

Преди 8 години баба Наташа посещава дом за деца, лишени от наставнически грижи. Запознавайки се от близо тяхната орис, тя взима решението да им обезпечи един по-добър живот и става приемен родител. Това се трансформира в идеята на живота ѝ и до този миг тя е отгледала 12 деца. Смята, че единственото нещо, от което имат потребност е обич.

Днес при нея живеят две приемни деца и Биляна – момиче, чиито родители нямат опция да я отглеждат. В дома на баба Наташа са и нейната внучка Стефани, съпугът ѝ и двете им деца – едно, от които осиновено.

В къщата на 8-членното семейство мъчно могат да се разминат даже двама души. Стените и таваните са напукани и криви. Гипсокартонът от дълго време е паднал, а первазите са провиснали. В тежко положение е и банята.

Единствената фантазия на баба Наташа е да трансформира къщата в едно топло и уютно място за нейните деца. И по този начин допреди 7 месеца, когато Мария Силвестър и нейната Бригада подават ръка на многодетното семейство.

Вижте повече във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР