“Последният рицар стана един от най-малко успешните филми от франчайза

...
“Последният рицар стана един от най-малко успешните филми от франчайза
Коментари Харесай

Нова глава от сагата “Трансформърс”

“Последният рицар ” стана един от минимум сполучливите филми от франчайза “Трансформърс ”, и това можед да повлияе на подготвяният от известно време spin-off “Bumblebee ”.

 Хейли Стайнфелд

Действието в новия робо-екшън се развива през 80-те години на ХХ век и съставлява история, за съзряване, в центъра на която са взаимоотношенията сред интелигентната, само че постоянно подценявана като монтьор ученичка Чарли Уотсън (Хейли Стайнфелд) и обичания на дребни и огромни Бъмбълби, който ще бъде единственият (поне такава е първичната информация) трансформър във кино лентата.

Травис Найт, който е изпълнителен шеф на Laika и режисьор на прелестния “Кубо и пътят на самурая ” тук прави игралния си дебют и съгласно мнозина точно той би могъл да предложи нещо друго като метод към историята и поредицата като цяло.

“Исках да взема този великански, безценен франчайз и да се концентрирам единствено върху малко ъгълче от картината. Да допринеса в “Трансформърс ” всичко, което пробвах да направя в Laika, търсейки артистична примес от мрак и светлина, напрежение и топлина, комизъм и сърце ”, споделя Найт.

Сценарият е дело на Кристина Ходсън ( ”Unforgettable ”). Освен Хейли Стайнфелд, в функциите са кечистът Джон Сина, Джон Ортис, Кенет Чой, Памела Адлън, Крисчън Хъчърсън, Рейчъл Кроу и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР