Последният работен ден за тази година за Гала и колегите

...
Последният работен ден за тази година за Гала и колегите
Коментари Харесай

Гала и колегите й скандализираха със секс признания! СНИМКИ 18+

Последният работен ден за тази година за Гала и сътрудниците й напряко нагорещи ефира. Водещата и панелистите й от дни са се отдали на празнично въодушевление и от ранни зори пият алкохол.

БЛИЦ напомня, че преди дни.

Водещата и сътрудниците й започнаха да дават отговор на много пикантни въпроси. Заради това Гала призна, че е била с куп хора в леглото.

„ Била съм с доста хора в едно легло. В леглото съм била и с режисьора на предаването, и с оператора, че и с Ася “, издаде Гала като посочи, че това е било поради работата й. Водещата издаде още, че по няколко пъти дневно мисли за секс, само че не посочи с кой…

От своя страна Никол Станкулова издаде, че преди време е „ пожелавала мъжете на Деси Банова “, само че не призна кои тъкмо мъже е желала.

От своя страна панелистът Георги Блажев издаде, че персоналният му полов връх е че за 24 часа е правил 6 пъти секс. Колегата му Дарин Ангелов пък шокира с самопризнание: „ Най-странните места, на които съм правил секс е в колата на кръговото на бул. „ Васил Левски “ в София и на бул. „ Мария Луиза “.

Скандални детайлности от персоналния си живот издаде и Андреа. Гала обаче още веднъж я захапа за пиянските й изцепки: „ Адни, умерено. Каквото и да е отново ще пиеш “.

„ Най-зверското ми напиване бе на едно от коледните празненства на Нова телевизия. Напих се до козирката. Започнах да бълвам, само че не къде да е, а в чантата ми “, издаде Андреа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР