Последният образ, в който Мария се превъплъти, беше този на

...
Последният образ, в който Мария се превъплъти, беше този на
Коментари Харесай

Всичко Е Предрешено! Ето Кой Ще Спечели Капките Този Сезон!

Последният облик, в който Мария се превъплъти, беше този на Софи Маринова, само че имитацията й не беше изключително впечатляваща, а в това време получи най-големите похвали от журито. Изненадващо беше и това, че изпълнителката на „ Нищо “ обра и зрителския избор, въпреки имитациите на Тита и Милко Калайджиев да бяха много по-ярки и впечатляващи.

Както всяка година, по този начин и тази, прави усещане, че имитациите на доста от участниците са нагласени. Това още повече бие на очи, откакто Папи Ханс другата седмица ще се превъплъти в облика на своята някогашна – Дара.

Още при старта на предаването пък Стефан Илчев влезе в облика на Марая Кери, която е неоспорим кумир на бургазлията. Още като новак реализатор той влизал в облика на световноизвестната звезда. А приятелите му били извънредно впечатлени от съвършената му реплика. Талантът даже се срещнал персонално с Марая Кери на неин концерт.

Феновете на „ Като две капки вода “ се възмущават и от това, че всяка година в предаването се следят дежурните лица от дребния екран. Например Папи Ханс, който безусловно се трансферира от „ ВИП Брадър “ в „ Капките “. Тита е в предаването с помощта на Криско. Мария Илиева пък е кадър на „ Х Фактор “, където беше жури.

А тази година може би и победител в шоуто за фалшификати.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР