Последният мач на Хебър за редовния сезон - домакинството срещу

...
Последният мач на Хебър за редовния сезон - домакинството срещу
Коментари Харесай

Драго Иванов: Гоним победа и срещу Левски

Последният мач на Хебър за постоянния сезон - семейството против Левски ще бъде главно за авторитет при пазарджиклии, които след снощната победа с 3:1 над Марек като посетители са към този момент неосъществим на върха в подреждането. Въпреки това наставникът на " тигрите " Драган Иванов съобщи, че момчетата му ще гонят триумф и против Левски в събота, който пък ще търси наложителна победа в Пазарджик.

" От през днешния ден започваме да се готвим за мача с Левски. Излизаме за победа, както във всеки дуел от шампионата “, безапелационен бе Иванов.

Той разяснява и отминалата среща в Дупница, където Хебър взе 9-ти следващ триумф в съперничеството сред двата отбора от 2017-та насам.

" Изиграхме доста сложен първи гейм. Основно това се случи с помощта на мощния сервис на волейболистите на Марек. Домакините просто ни " бомбардираха " и от там пристигнаха компликациите за нас. Добрата вест бе, че сервисът им, който бе на ръба на риска, престана да влиза в идващите елементи. Това разреши на нашия тим да играе по-спокойно и на равнището, на което може. Все отново играчите ни са с задоволително опит, с цел да могат да излязат от сходни обстановки. Справиха се и в този мач. На най-хубавата изходна позиция сме, само че занапред следва катеренето на върховете в Суперлигата “, регистрира Иванов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР