Последният фестивален уикенд на Fest Team за лято 2022 започва

...
Последният фестивален уикенд на Fest Team за лято 2022 започва
Коментари Харесай

Arte Feastival започва в петък във Велинград

Последният фестивален уикенд на " Fest Team " за лято 2022 стартира на 26 август във Велинград. В четири обособени зони на " Arte Feastival " до 28 август ще се оферират занимания и занимания за фенове на музиката, театралното и киноизкуството, ценителите на вкусната храна, арт работилници, игри и шоу стратегии за деца, научи ДУМА от уредниците.
Заз
Музикантите, на които публиката ще се наслаждения пред Music Stage, са неповторимата Заз, балканските фурии Емир Кустурица с " Но смокинг оркестра " и " С.А.Р.С ", именитите скандинавци от " Кардиганс ", Джон Нюман, Фейтлес (диджей сет), Бомфънк МСис, Лирой Торнхил, Ампараноя, АронЧупа &Литъл сис Нора, " Делинкуент хебитс ", " Джипси груув ", " Кошийн " и " Н.О.Х.А ".
На Chef`s Stage надарени началник готвачи ще разкрият тайните на своите кулинарни шедьоври. В кухнята навън влизат Лео Бианки, Иван Звездев, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Даниела Динева, Ваня Иванова, Валентина Вълкова и Виолина Маринова. Добрата храна върви ръка за ръка с положителното въодушевление, а виновен за това, като водещ на кулинарната стратегия, за втора поредна година, ще е Игор Дамянов. 
Усмивките са наложителни и в Comedy&Cinema Club с обичани родни комедианти и актьори. Тази година част от фестивала стават Христо Шопов, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Владислав Карамфилов-Въргала, Мария Сапунджиева, Део, Димитър Иванов-Капитана, Благой Бойчев, Надя Брайт и Моника Найденовa.
Зоната за най-малките гости предлага арт занимания, спортни игри, танцови анимации, интерактивни шоута и теоретичен клас, водени от Явор Денчев. В Kids Zone Arte Animakers ще се грижат за позитивните страсти, въображението, любознанието и желанието за нови познания и умения на децата. Вечер в специфична зона KindergARTen експерти в гледането на хлапета ще обезпечат на родителите опция умерено да се насладят на обичаните си музикални реализатори.
Фондация " Четири лапи " се причислява към фестивала
" Четири лапи " се причислява към едно от най-вълнуващите фестивални преживявания за годината у нас - " Arte Feastival ". Участието на фондацията във второто издание на фамилния фестивал е със специфична шатра с интензивности, фокусирани върху казуса с противозаконната онлайн търговия на кучета онлайн с една от настоящите акции на " Четири лапи " " Малко. Бързо. Болно. ". 
Включването на интернационалната организация за протекция на животните в " Arte Feastival " е част от поредност участия на разнообразни събития, в които екипи на фондацията срещат онлайн хората с рисковете от противозаконната онлайн търговия на кучета. 
Шатрата на " Четири лапи " ще чака посетителите си в един от най-специалните дни за опашатковците - Международния ден на кучето, на 26 август, както и на 27 август. Освен забавни изненади за четириногите посетители, шарени бандани и тениски, всеки ще може да се снима и със специфичната инстраграм рамка на акцията " Малко. Бързо. Болно. ", с цел да покаже ангажираността си към казуса с незаконната търговия на кученца. А тези, които възнамеряват скоро да одобряват домакински любим в фамилията си, ще могат да научат по какъв начин да получат онлайн справочник за виновното развъждане на кученце. Екипът на " Четири лапи " ще може на място да даде и информация за вероятните животни за осиновяване на заинтригуваните. 
 
 

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР