Последният дуел във Фермата изхвърли от шоуто един от най-колоритните

...
Последният дуел във Фермата изхвърли от шоуто един от най-колоритните
Коментари Харесай

Инфарктен последен дуел във фермата, аут от шоуто е...

Последният двубой във „ Фермата ” изхвърли от шоуто един от най-колоритните си и забавни облици – Марина, откакто бе победена от вдовицата Виолета. По време на борбата на русокоските чеченката бе подкрепена от футболиста Алек и Станислав, които от самото начало я насърчаваха и мотивираха, само че даже и това не й оказа помощ.

През първата игра горещата русокоска мина като грациозна балерина. Във борбата с въпросите от Алманаха Марина тотално рагроми и засрами Виолета със знанията си. Въпреки всички опреквания от страна на вдовицата, че чеченка не може победи българка на български сборник, Марина чеченка сподели, че знае повече за България. Тя показа, че се усеща българка, тъй като тъкмо в нашата страна е създавала фамилията си и е родила децата си, които са горди българи. Най-вече след предаването тя се усеща в действителност българка.

След като загуби четвъртата решаваща борба „ Лост с тежести”, Марина отпадна от конкуренцията за 100 000 лева Въпреки това, тя остави диря след себе си у всеки един от останалите фермери. Всички почитат и обичат Марина. За Валерия чеченката е била като майчица, която постоянно я е подкрепяла. Елена показа, че „ Фермата губи своя будилник”, тъй като всяка заран е ставала и нежно ги е будила един по един, посрещала ги е с топла закуска и кафе.

Добра, положителна и уважавана от всички, Марина почтено и без капка двуличие напусна шоуто. Още от началото на играта никой не вярваше, че грациозната чеченка ще издържи повече от семица в тежките изискванията на предаването, само че тя им сподели силата, твърдия си темперамент и си потегли с високо вдигната глава, тъкмо преди огромния край.

За прощаване невероятната Марина сподели, че постоянно е била себе си, почнала е отначало, научила се е на всичко и към този момент не се опасява от нищо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР