Последният десети регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 стартира

...
Последният десети регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 стартира
Коментари Харесай

Божидар Искренов даде старт на последния регионален полуфинал на Фен Купа 2017 в Габрово

Последният десети районен полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 започва през днешния ден на стадион „ Христо Ботев " (изк. терен) в Габрово. В рамките на уикенда най-хубавите 32 тима от Ловеч, Велико Търново и града хазаин ще премерят сили за купата районен първенец. Най-добрият измежду тях ще завоюва квота за националните финали на шампионата и ще продължи да се бори за огромната премия в 15-тото издание на Фен Купа - посещаване на мач на обичан футболен тим в границите на Европа.

Представителите на община Габрово, както постоянно, се изявиха като положителни домакини и проведоха топло посрещане на шампионата и звездните му посетители. Със мощни овации беше приветстван „ насладата на народа " Божидар Искренов - Гибона. Именно той и основният специалист „ Спорт и юношески действия " Николай Пенов дадоха формален старт на мачовете и пожелаха триумф на всички участници. „ Много се веселя още веднъж да съм в Габрово. Това е един страховит футболен град. Пожелавам на всички тимове триумф и дано най-хубавият победи ", показа Искренов.

За наслада на всички на терен, Гибона не пропусна да се изяви и в обичайния показателен мач по случай откриването. С неприкрит възторг той поведе събирателен тим от другари против отбора на община Габрово. Срещата беше извънредно атрактивна и прикова вниманието на посетителите. В тима на Искренов се открояваше името на Дан Колов - племенник на прословутия български герой. През първата половина на мача отборите си размениха по един гол. Второто полувреме стартира с красиво попадение на Божидар Искренов, а няколко минути по-късно управител „ Събития " в „ Каменица " АД Кирил Глушков удвои задатъка. Общинарите обаче не паднаха духом и с бързи контраатаки съумяха да изведат мача до тъждество. При последвалите дузпи „ Гиби и другари " бяха по-концентрирани и завоюваха дербито с крайното 7:6.

Зрелищният демо-мач е единствено една от многото атракции за посетителите на Фен Купа 2017 в Габрово. За лятното и футболно въодушевление на гостите способства освен паметният водещ Добри Атанасов, само че и сътрудниците на Фен Купа - Joma, Telenor и Hyundai. Те организират на терен голям брой активации и томболи с награди като фланелка на националния тим на България, GPS Fitness гривна, 365 литра Kamenitza за шерване с другари, професионален курс за рали водач и десетки други истински спортни продукти.

Утре почитателите на стадион „ Христо Ботев " в Габрово ги чака още една страхотна изненада. Най-добрият български футболист за всички времена Христо Стоичков ще се появи на терен, с цел да следи финалния мач дружно с гостите. Регионалните първенци ще имат достойнството да получат купата си персонално от ръцете на Камата. Заключителното дерби ще стартира в 13:00 часа, а в 13:45 часа най-хубавите тимове и футболисти ще бъдат наградени на специфична гала.

Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на формалната страница на шампионата http://fancup.kamenitza.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР