Последните протести, за разлика от тези на майките на деца

...
Последните протести, за разлика от тези на майките на деца
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Последните протести нямат лидери и изпълними искания

Последните митинги, за разлика от тези на майките на деца с увреждания, нямат водачи и изпълними претенции, съобщи шефът на кабинета на премиера Бойко Борисов – Румяна Бъчварова в ефира на bTV.

„ Майките имаха няколко души, които бяха излъчили, които идваха, преговаряха обясняваха, участваха в опитите да се реши този проблем. Сега няма такова водачество, няма претенции, които могат да бъдат задоволени. Какво значи митинг против високата цена на горивата, които обективно са спаднали доста, осезаемо са спаднали и какво се желае от държавното управление с изключение на неговата оставка? ”, разяснява Бъчварова.

Според нея Марияна Николова, която зае вицепремиерския пост, ще се оправи, защото добре познава работата в кабинета. Бъчварова добави, че Валери Симеонов е просрочен с подаването на оставката поради обидните думи към протестиращите майки.

Шефът на кабинета на премиера съобщи още, че „ българия не може да бъде атрактивна за вложителите, в случай че бъде политически нестабилна, защото това е първото нещо, което всеки вложител гледа ". Други предпоставки са ясната посока за развиване, налозите и работната ръка.

За абсурда с жилището на финансовия министър Владислав Горанов тя сподели, че Горанов от дълго време е в политиката и би трябвало да знае какво може и какво не може да си позволи
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР