Последните новини около Стивън Тайлър бяха свързани с не особено

...
Последните новини около Стивън Тайлър бяха свързани с не особено
Коментари Харесай

Какъв баща и дядо е Стивън Тайлър

Последните вести към Стивън Тайлър бяха свързани с не изключително приятни неща. Преди няколко месеца стана ясно, че музикантът още веднъж бори своята взаимозависимост към опиатите и даже е постъпил за лекуване в рехабилитационнен център.
 Стивън Тайлър, Aerosmith, зависимостта към опиатите и излизането на музиканта от рехабилитационния център
Как продължава борбата със зависимостта на Стивън Тайлър

Наскоро музикантът влезе за лекуване

Все отново, няколко месеца по-късно 75-годишният вокалист на Aerosmith съумя да се възвърне и даже разгласи, че ще се завърне на сцената.

Но с изключение на здравословните проблеми и музикалната кариера, Тайлър има и огромно семейство, което му носи доста мотиви за наслада. Той има четири деца, а в последните години е и горделив дядо на четирима внука.
 Снимка 622070

Наскоро артистът отпразнува завършването на детската градина на шестгодишния си внук Акстън. По случая той показа няколко фрагмента в обществените мрежи, на които театралничи, благополучен със своите близки.

На фотосите виждаме  дружно със своята втора по величина щерка Миа Тайлър (44 г.), която той е прегърнал, а директно пред тях е дребният Акстън.

Симпатичната фамилна фотография е украсена с анимирано розово сърце, на което е изписано: " Семейна обич ".

Освен на Акстън, Стивън е дядо и на децата на най-голямата си щерка Лив Тайлър - Лула Роуз (6 г.), Сейлър Джийн (8 г.), и Майло Уилям (18 г.).

През 2018 година той показа пред People какво е чувството да бъде дядо. " На първо място, аз съм баща Стиви. Когато бяха по-малки, децата не ме познаваха задоволително. Но с израстването нещата се трансформираха - изключително когато ме виждаха и разпознаваха по малкия екран. "
 Стивън Тайлър откри дом за измъчвани девойки
Стивън Тайлър откри дом за измъчвани девойки

Вокалистът на Aerosmith прави положителни каузи

" А това е толкоз необикновено, когато се случи ", продължава Стивън Тайлър. " Започват да гледат на мен по друг метод, тъй като към този момент са видели клипа на " Janie`s Got a Gun ", " Dude (Looks Like a Lady) " или някоя друга от моите песни. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР