Последните месеци на годината са. Есента навън е прекрасна, а

...
Последните месеци на годината са. Есента навън е прекрасна, а
Коментари Харесай

Сезонна разпродажба в Ботаническата градина на БАН

Последните месеци на годината са. Есента на открито е прелестна, а в оранжериите на Ботаническата градина на Българска академия на науките цъфтят разнородни растения, измежду тях са искрящите стрелиции, антуриуми, орхидеи и доста други. В този сезон в Ботаническата градина на Българска академия на науките се оферират разнородни растения на по-ниски цени. Сезонната ликвидация ще продължи до 12 декември, в приемното за гости време на Ботаническата градина, от вторник до събота - от 10.00 до 15.30 часа. Това оповестиха от научната институция.

Фондът за продажба от растения в Ботаническата градина на Българска академия на науките включва многообразие от бегонии, бромелии, папрати, фикуси, бръшляни, луковични растения, кордилине и драцена, пасифлори, тунбергии, мушката, клеродендрони, филодендрони, фуксии и доста други типове.

Предлагат се също растителни типове за двора и градината - ароматни растения и растения за скални кътове, цъфтящи шубраци, годжи бери, хвойни и други.

Цените на предлаганите растения в Ботаническата градина на Българска академия на науките са главно от 2 до 5 лв.. На цена от 1 лев се продават колеус, пропилявам, хипоестес, плектрантус и други растения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР