Последните две нови попълнения в Спартак Варна – бразилците Луан

...
Последните две нови попълнения в Спартак Варна – бразилците Луан
Коментари Харесай

Новите бразилци направиха първа тренировка със Спартак Варна

Последните две нови попълнения в Спартак Варна – бразилците Луан и Евандро, направиха първа подготовка с отбора. Трансферите им бяха оповестени през вчерашния ден, 7 февруари. Двамата пристигнаха на „ Коритото “ от Локомотив Пловдив.

От варненския клуб написаха, че в днешното занятие на Димитър Димитров се е присъединил и Стефан Стефанов от втория отбор на „ соколите “.

Ето цялото известие на Спартак в обществените мрежи:

Футболистите на Спартак (Варна) организираха тренировката си на новия неестествен терен в Семеен кодекс " Локомотив " този следобяд. Въпреки неприятната метеорологична конюнктура изискванията въз основата на " соколите " са отлични.

С отбора през днешния ден първа подготовка организираха и новодошлите попълнения Луан Да Силва и Евандо Коста. В заниманието се включи и Стефан Стефанов, който играе във втория тим на Спартак.

" Соколите " ще упражняват през идващите дни преди обяд още веднъж въз основата си. След заниманието в петък, тимът ще се качи на лагер в Еко комплекс " Извори ", а в събота излиза в първия мач от пролетния дял на шампионата против ПФК " Лудогорец " (Разград).

Двубоят е от 15:00 ч. на стадион " Спартак " във Варна.



Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР