Последната сесия на 44-то Народното събрание завършва в здравна криза.

...
Последната сесия на 44-то Народното събрание завършва в здравна криза.
Коментари Харесай

Дариткова към депутатите: Да вземем пример от хората, които спасяваха, вместо да коментират

Последната сесия на 44-то Народното събрание приключва в здравна рецесия. Протестите и офанзивите на олигарсите са предизвикването пред ръководещото болшинство. Запазването на всеки човешки живот и беизнесите са мотивацията за ефикасната работа. Това съобщи при започване на новата парламентарна сесия в декларация от името на ГЕРБ ръководителят на ПГ доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

"ПГ на ГЕРБ е подготвена да се вслуша във всеки рационален глас, с цел да не допуснем развиването на епидемията ", сподели още тя.

"Ще продължим да работим и подкрепяме медиците на първа линия и всички, включени в борбата с ковид ", разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Добре е до оставащото време на този парламент, да вземем образец от хората, които спасяваха, вместо да разясняват, прикани доктор Дариткова.

"През миналата сесия не се поддадохме на нападките на съпротива, благодарим на депутатите, обезпечили положителната работа ", разкри ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Мнозинството в Народно събрание не се поддадохме на апелите на президента - той изиска страната да остане без парламент и постоянно държавно управление. Цената за хаоса нямаше да се заплати от Радев, а от хората, съобщи Дариткова.

"Наясно сме, че предизборната капания допуска освен политически спор, само че и политическа борба, все пак показваме вярата, че до момента в който се пробва да завоюва доверието на българските жители, всеки от нас ще има съзнанието, че след изборите провокациите и тестванията пред българското общество ще продължат. Който и да получи опцията да ръководи, ще се нуждае освен от коректив, само че и от съдружници. България има потребност от единение и виновни решения', добави още депутатът.

Дариткова уточни, че в края на мандата ГЕРБ са подготвени да одобряват оценката на българските гласоподаватели. "Наясно сме както с отговорността, която носим, по този начин и с грешките, които сме позволили последните 4 години ", безапелационна бе тя.

"Протестите ни направиха по-смирени и виновни. Бог да пази България ", приключи Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР