Роднините на 44-те строителни работници, останали затрупани в срутила се

...
Роднините на 44-те строителни работници, останали затрупани в срутила се
Коментари Харесай

Продължава издирването на 44 работници, затрупани след срутване на сграда в Южна Африка

Роднините на 44-те строителни служащи, останали затрупани в срутила се постройка в южноафриканския град Джордж, през днешния ден прекарват четвърти ден в очакване околните им да бъдат избавени, до момента в който тежка техника разчиства отломките, надпреварвайки се с времето, с цел да откри оживели, заяви Ройтерс.

81 души са били на място, когато пететажната постройка се срути в понеделник. Осмина са починали, 29 са живи, като 16 от тях са в сериозно положение, съгласно последните данни  на локалните управляващи.

Самоличността на изчезналите не се оповестява, само че лист на имената се предава измежду групата родственици, струпали се край местопроизшествието, обезверено очакващи вести за околните си.

На място са пристигнали земекопни машини, които разчистват циментови парчета и стоманена арматура. Докарани са и кучета за търсене.

Спасителните екипи са чули затрупани оживели, заяви във вторник чиновник, който дава отговор за разчистването, само че от този момент не е имало нови данни, предава Българска телеграфна агенция.

Причините за сриването към момента се откриват. Президентът на Република Южна Африка Сирил Рамапоса прикани да се организира следствие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР