Последната приятелка на Борис Джонсън се казва Кари Саймъндс. Тя

...
Последната приятелка на Борис Джонсън се казва Кари Саймъндс. Тя
Коментари Харесай

Джонсън направи голям гаф след срещата с Елизабет II, а ослепителна блондинка... СНИМКИ

Последната другарка на Борис Джонсън се споделя Кари Саймъндс. Тя е с 24 години по-млада от него. Специалистка по връзки с обществеността и връзките. На нея Борис дължи по-младежкия си тип и това, че е поостлабнал.

За връзката на Кари и Джонсън се заприказва доста наскоро поради скандал, станал в дома на Джонсън . Той беше записан от комшия и записът пратен във вестник. По време на този скандал се чували викове като: "Разкарай се " и "Остави ме! " и чупене на предмети и даже била извикана полиция, която обаче не дала ход на случая.

Извикаха полиция в дома на Борис Джонсън поради гръмък скандал с приятелката му

Заради засиленото медийно внимание към тази история Джонсън сподели, че няма да разисква повече персоналния си живот с публицисти. Скандалът беше водеща тематика в медиите дни наред, само че не съумя да навреди на акцията му.

Когато приятелката на Борис Джонсън – Кари Симъндс се причисли към антуража му по време на първата му тирада като английски министър председател на „ Даунинг стрийт 10 “, събралите се публицисти и фотографи безусловно „ пощуряха “, оповестява Си Ен Ен.



До момента 31-годишната жена се справяше сполучливо с избягването на общественото внимание – рядко забелязвана по време на предизборни акции и даже не се появи на исторически фотоси като срещата с кралица Елизабет Втора.

Да пазиш държание като приятелката на Борис Джонсън през последните 18 месеца обаче е напълно друга роля от много по-сложната и сложна задача да си сътрудник на английския министър председател .

В момента на Острова пораждат няколко значими въпроса.

Къде ще живее Кари (ще се реалокира ли в премиерската резиденция), каква ще е нейната роля в дипломатическите връзки (ще съпровожда ли премиера по време на задгранични визити) – английските медии не престават със спекулациите за тази невиждана връзка.

Никога в историята си Обединеното кралство не е имало министър председател, който по време на мандата си да е живял с сътрудник, с който не е имал подписан брак. От „ Даунинг стрийт 10 “ обявиха, че нямат информация дали Симъндс ще се реалокира да живее в известната резиденция.

Това са към момента „ неразучени води “ за английския протокол, а ролята на Симъндс се свежда главно до „ персонални желания “. За разлика от първите дами на Съединени американски щати, сътрудниците на английските министър председатели нямат „ строго избрана роля “.

В. "Дейли мирър " написа, че Джонсън явно е направил своя първи гаф като министър-председател, откакто е споделил наличието на персоналния си диалог с английската кралица Елизабет Втора от срещата им в Бъкингамския замък по отношение на встъпването му в служба и съставянето на новото държавно управление.

Той разкрил при обиколка на "Даунинг стрийт " 10, че тя му споделила: "Не знам за какво някой би желал този пост. "

Джонсън и втората му брачна половинка Марина Уилър оповестиха през септември, че се разделят след 25 години брак, от който имат четири деца. Джонсън е татко на най-малко още едно дете отвън своите бракове.

Сред другите любопитни обстоятелства за Джонсън са, че обича да цитира Уинстън Чърчил и да спортува. Той кара колело и прави джогинг.

Джонсън има и необикновен метод за релаксиране след претрупан ден - прави дребни рейсове от остарели дървени кутии за винени бутилки. Върху тях рисува фигурки на усмихнати хора. Това може би издава носталгията му по хибридните двуетажни рейсове, които по времето, когато беше кмет, той пусна в Лондон. Неговият правоприемник обаче ги спря от придвижване, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР