Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова ще предложи на

...
Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова ще предложи на
Коментари Харесай

Посланик Митрофанова предлага на Путин закриване на посолството в София

Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова ще предложи на Владимир Путин закриване на дипломатическата задача в София . Това оповестиха от посолството на страницата си във Facebook. Малко по-рано дипломатът беше на диалози в Министерство на външните работи.

По думите й това ще провокира неотложно закриване и на нашето посолство в Москва.

Уважаеми жители на България,
За страдание, нашето превръщане към Министерството на външните работи на Република България беше пренебрегнато. Във връзка с това имам намерение безотлагателно да повдигна пред управлението на моята страна въпроса за закриването на Посолството на Русия в България , което неизбежно ще докара до закриване на българската дипломатическа задача в Москва.
Отговорността за по-нататъшните тежки последствия на тази стъпка е напълно върху държавното управление на Кирил Петков, декларира итрофанова.



В 12.00 часа изтече ултиматумът, който Москва даде на София да изтегли двете си ноти, с които ще бъдат изгонени от страната ни 70 чиновници на съветското посолство.

Руският дипломат Елеонора Митрофанова се яви в Министерството на външните работи . Дипломатът напусна постройката към 12:30, като към този миг няма информация нито от Министерство на външните работи, нито от посолството на Москва в София.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР