Посланикът на Република Франция - г-жа Флоранс Робин поднесе цветя

...
Посланикът на Република Франция - г-жа Флоранс Робин поднесе цветя
Коментари Харесай

Посланикът на Франция поднесе цветя пред паметника на Шарл Азнавур във Варна

Посланикът на Република Франция - госпожа Флоранс Робин сервира цветя пред паметника на Шарл Азнавур във Варна. Националният празник на Франция бе тържественият мотив за формалната аудиенция, научи Moreto.net

Нейно Превъзходителство дойде в морската столица особено, с цел да постави цветя пред монумента на краля на френския шансон. Тя изрази възхищението си от осъществения план и добави, че " в сърцето на всеки един французин има място за великия Азнавур ”!

На церемонията с хазаин Общоарменски благотворителен съюз " Парекордзаган ” - Варна участва още господин Пиер Колио - консултант по съдействие и културна активност и шеф на Френския институт в България, господин Сирил Каро - консул на Франция, госпожа Ива Дикова - аташе по съдействието в региона на френския език и представител на Френския институт във Варна, зам.-кмета на регион Приморски - господин Веселин Василев, господин Кеворк Крикорян - ръководител на AGBU Varna и Борда на шефовете на организацията.

Визитата на нейно Превъзходителство госпожа Флоранс Робин продължи в среща, на която бяха разисквани бъдещи културни и креативен взаимни планове сред посолството на Република Франция и арменската организация.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР