Посланикът на Кралство Мароко, Нейно Превъзходителство г-жа Закия Ел Мидауи

...
Посланикът на Кралство Мароко, Нейно Превъзходителство г-жа Закия Ел Мидауи
Коментари Харесай

Посланикът на Мароко и кметът на Севлиево обсъдиха бъдещи партньорски проекти

Посланикът на Кралство Мароко, Нейно Превъзходителство госпожа Закия Ел Мидауи посети Община Севлиево. Повод за срещата бе откриването на фотографската галерия “Мароко - ентусиазъм в цветове ” на именития фотограф и странник Минко Михайлов, който в продължение на 10 години снима Мароко и избра точно Община Севлиево за хазаин на своята галерия.

Д-р Иван Иванов срещна госпожа Мидауи с историята и с сегашното на Севлиево, с опциите за вложения и туризъм. Двамата разискаха бъдещи партньорски планове.

Тя приветства поканата посолството на Кралство Мароко да се включи в празниците на Севлиево през есента и прояви интерес към непрекъснатата експозиция в Историческия музей. Директорът Ивета Миленова я срещна с забавни експонати, а Нейно Превъзходителство написа прочувствено обръщение в посетителската книга за усещания.

Тя отнесе със себе си хрумвания за бъдещо съдействие, ярки усещания и обръщение - смален макет на статуята на Свободата, която се издига на централния градски площад в Севлиево - дело на именития ваятел Арналдо Дзоки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР