Посланик Антонов призова САЩ да спрат да летят близо до

...
Посланик Антонов призова САЩ да спрат да летят близо до
Коментари Харесай

Антонов призова САЩ да спрат полетите в близост до границите на Русия след извънредния случай с БЛА

Посланик Антонов прикани Съединени американски щати да спрат да летят покрай границите на Русия след случая с БЛА MQ-9

МОСКВА, 15 март - РИА Новости.  След случая с американски дрон над Черно море съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов назова неприемливи военни дейности на Съединени американски щати в непосредствена непосредственост до границите на Русия.

" Неприемливата активност на американските военни в непосредствена непосредственост до нашите граници буди безпокойствие. Ние сме добре осведомени с задачата, за която се употребяват сходни безпилотни разследващи и ударни машини ", се споделя в изказване на ръководителя на дипломатическата задача.



Американските дронове, уточни посланикът, събират разследваща информация, която след това Киев използва, с цел да нанесе удари по Русия. Според Антонов Москва чака от Съединени американски щати „ да спрат полетите наоколо до съветските граници “.

Антонов също назова случая провокация.

Във вторник Европейското командване на Съединени американски щати заяви, че съветски изтребител Су-27 се е сблъскал с американски дрон MQ-9 в небето над Черно море, след което дронът се е разрушил в интернационалните води. Твърди се, че малко преди случая Су-27 е направил " небезопасни " маневри.

Според съветското министерство на защитата сутринта на 14 март дрон MQ-9 с изключени транспондери е нарушил границите на зоната на краткотрайния режим за потребление на въздушното пространство над Черно море. БЛА се движеше към съветската граница, изтребители бяха вдигнати във въздуха, с цел да разпознават нарушителя.

Заради внезапно маневриране дронът е излязъл в неконтролиран полет със загуба на височина и е паднал във водата. Военното ведомство акцентира, че съветските изтребители не са влизали в контакт с MQ-9, не са употребявали бордови оръжия и са се върнали безвредно на родното си летище.

Превод: ПИ

Геополитически десант и в Троян с доцент Валентин Вацев, проф. Людмил Георгиев и трима Румен Петков-ци

Очакваме ви. Поканете и ваши другари и близки. Ще научите най-важните геополитически и вътрешнополитически вести от най-хубавите български анализатори.



Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР