Пощенска марка, посветена на инициативата София - Европейска столица на

...
Пощенска марка, посветена на инициативата София - Европейска столица на
Коментари Харесай

Валидираха марка за София - Европейска столица на спорта 2018

Пощенска марка, отдадена на самодейността София - Европейска столица на спорта 2018 бе валидирана през днешния ден на специфична гала в Музея за история на София.

На изданието е изобразена Статуята на София, а до един от най-ярките знаци на града е стилизирана група на бягащи спортисти. Цветовете са в преобладаващо синьо, в разнообразни нюанси, сходно на употребяваните в марката на акцията.

  Първи щемпел и автограф поставиха кметът на града Йорданка Фандъкова, зам.-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Димитър Геновски и ръководителят на Столчния общински съвет Елен Герджиков.

На церемонията участваха олимпийските първенци и медалисти Таня Богомилова, Ваня Гешева, Йорданка Благоева, Евгения Раданова и други спортни митове, зам.-кметът доктор Тодор Чобанов и зам.-кметът Дончо Барбалов, общински съветници, основният изпълнителен шеф на Български пощи Деян Дънешки, представители на Министерството на младежта и спорта, на Спортна София и на Дирекция ПИСТ към Столична община, проф. Татяна Янчева - зам.-ректор на НСА, Марияна Стоилова от РУО, спортни деятели, доста филателисти, публицисти, посетители.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР