Пощенска банка създаде специален Instagram канал PostbankSuperstarter, с който надгражда

...
Пощенска банка създаде специален Instagram канал PostbankSuperstarter, с който надгражда
Коментари Харесай

Пощенска банка интегрира иновативен подход за привличане на стажанти

Пощенска банка сътвори специфичен Instagram канал PostbankSuperstarter, с който надгражда новаторската си тактика за асортимент на гении. Профилът е създаден особено за стажантската стратегия на финансовата институция и ще бъде част от кариерната платформа на банката. Целта на PostbankSuperstarter е да доближи до всички надарени и амбициозни младежи, които търсят благоприятни условия за сполучлив кариерен старт в съвременна компания, иноватор на пазара на банкови услуги, един от водачите в бранша с над 30-годишна история.

Едно от най-големите преимущества на новия профил е, че той ще дава опция за бързо и елементарно кандидатстване за стаж в банката, като искащите е задоволително единствено да изпратят 3 свои фотоси като персонално известие или да споделят в профила си стори, в което да отбележат PostbankSuperstarter. След този първи контакт те ще бъдат потърсени от специалист на банката, ще получат в допълнение информация и ще имат опция да се явят на изявление за съответната позиция.

PostbankSuperstarter е основан, с цел да отговори на потребността на дейните младежи, които поддържат връзка с лекост, одобряват провокациите като нови благоприятни условия, умеят да приспособяват и развиват своите гении в динамични обстановки. Иновативната тактика е отразена във водещото обръщение на акцията - " За нас ти си доста повече от CV ". По този метод банката показва напълно нова идея за асортимент на фрагменти, която слага в центъра личността на бъдещите претенденти и концентрира вниманието върху оня комплекс от умения, качества и упоритости, които могат да разпрострат капацитета им.

Стажът е заплатен, организира се с гъвкаво работно време от 4, 6 или 8 часа, съобразено с уговорките на студентите, а продължителността му е от 1 до 3 месеца с алтернатива за удължение до 6 месеца. Индивидуалният проект за развиване е измежду преимуществата на програмата, както и това, че всеки стажант има наставник, специалист от банката, който го вкарва в спецификите на съответните позиции и го поддържа интензивно в целия развой на придобиване на опит посредством присъединяване в действителни и настоящи бизнес планове. Желаещите могат да аплайват във всяка от локациите на институцията от необятната ѝ клонова мрежа в цялата страна, а оповестените позиции в централното ѝ ръководство са в следните посоки - " Банкиране на дребно ", " Корпоративно банкиране ", " Капиталови пазари ", " ИТ и технологии ", " Кредитна администрация ", " Правомерност ", " Кибер сигурност ", " Финанси " " Маркетинг " и други
 Снимка 569373
Участниците в програмата разполагат още с извънреден достъп до новаторски платформи за образование и узаконяване, както и опция за присъединяване в мастър класове. Успешно приключилите получават документ за преминат стаж, кариерно консултиране за професионално развиване и могат да бъдат поканени да продължат професионалната си реализация в банката.

" Стажантската ни стратегия е дълготрайна обществено виновна самодейност на банката, с която освен предоставяме опция за придобиване на скъп на практика трудов опит, само че гледаме на нея като инвестиция в развиването на младите гении на пазара на труда. Изключително сме щастливи да заявим, че през тази година успяхме да надградим модела ѝ, като предложихме кандидатстване по новаторски и привличащ вниманието метод. Младите хора през днешния ден имат способността да се приспособяват бързо и елементарно във всяка обстановка, имат предприемачески усет, отворени са към новите технологии и са извънредно мобилни. С новата ни акция в обществената мрежа Instagram имаме вяра, че ще достигнем до всички окуражени очаквания и гении, които ще вдъхновим, с цел да вървим дружно по пътя на триумфа. Банката ни ще продължи да се развива в унисон с трендовете на пазара, а неотдавна можем да се похвалим и с още едно изобретение - ние сме първата банка, която започва личен канал в известната обществена мрежа Tik Tok ", разясняват от Пощенска банка.

Стажантската стратегия е част от КСО политиката на Пощенска банка в продължение на повече от 14 години. Изданието ѝ през миналата година отбелязва извънреден триумф, като данните демонстрират, че 421 претенденти са декларирали предпочитание за стаж във финансовата институция. Младите гении, траяли своя кариерен път в банката през 2021 година, са 115, а 20% са назначените на непрекъснати позиции.

През годините Пощенска банка е отличавана неведнъж за своите новаторските решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип и в одобряването на мощен работодателски бранд. Банката е оповестена за " Най-добър шеф на годината " за 2020 година в категорията " Employer of the Year " на премиите Employer Branding Award 2021 година на B2B Media Group, а в изданието им през 2022 година печели две първи места в категориите " Excellence in Teamwork " и " Employer Branding Idea ".

Повече информация по отношение на стажантската стратегия на Пощенска банка можете да откриете.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР