Пощенска банка получи златна и бронзова награда от десетото юбилейно

...
Пощенска банка получи златна и бронзова награда от десетото юбилейно
Коментари Харесай

Първо място за маркетингова ефективност и две награди ЕFFIE за Пощенска банка

Пощенска банка получи златна и бронзова премия от десетото юбилейно издание на най-авторитетния конкурс за маркетингова успеваемост − Effie България. Ценните статуетки в категория „ Услуги “ бяха връчени на банката и нейната дългогодишна информационна организация BBDO Group на публична гала късно нощес. Финансовата институция бе оповестена и за най-ефективен бранд съгласно ЕFFIE Index България 2017. Тази година, когато растежът на поръчките е с 21% повече по отношение на предходната година, бяха връчени единствено 2 златни, 4 сребърни и 7 бронзови награди, които носят извънредно значимо самопризнание за притежателите си.

Отличената акция със златно Effie е за едно от последните финансови решения на банката − кредитна стратегия „ Повече през днешния ден “, с която клиентите могат да усилят разполагаемия си приход с до 50%, а в избрани случаи даже и повече. Бронзовото отличие е за новаторската кредитна карта Mastercard Cash, която дава опция на потребителите да теглят пари в брой без рента.

„ За нас тези награди са извънредно скъпи, тъй като са за реализирани резултати − същинският измерител на триумфа. Сбъднахме една своя фантазия. Да се отличиш измежду толкоз доста водещи компании и да спечелиш златно Effie, изключително тази година, когато има единствено две златни награди, това е в действителност огромен съумях и високо самопризнание за положените старания. Щастливи сме, че създадохме новаторски услуги, без аналог на пазара, които не останаха незабелязани, само че най-важното − имат добавена стойност за клиентите. Вложихме цялото си сърце в тези планове и успяхме да се разпознаваем с забавни концепция и ексцентричен метод, като се фокусирахме главно върху изгодата за потребителя. Благодарим на нашата информационна организация BBDO Group, с която работим дружно към този момент 10 години като един екип. Пожелаваме си следващата година да се радваме на още по-големи триумфи дружно “, разяснява Силвия Костова, шеф ръководство „ Корпоративни връзки и маркетинг” в Пощенска банка.

Успехът на акциите е взаимно дело на маркетинг и PR екипа на Пощенска банка, креативна организация BBDO Group/ Graffiti BBDO, PR организация Proximity Sofia/ BBDO Group, цифрова организация FCB Sofia и Direct Media Kres.

От 2014 година насам Пощенска банка неведнъж печели награди в разнообразни категории от влиятелния конкурс, измежду които две оценки за акциите на „ Спестовен жилищен заем “ и едно за акцията по случай 25-годишнината на банката.

Наградите Effie са общопризнатият стандарт за премерване на триумфа измежду рекламните организации и рекламодателите по света. Връчват се в 49 страни на 6 континента. Като световен знак на сполучливата маркетингова връзка, те концентрират вниманието върху най-ефективните хрумвания и предизвикват екипните връзки сред клиент и организация по отношение на методите за основаване на работеща реклама. В България състезанието се провежда от Българската асоциация на информационните организации и се организира от 2007 година Той покрива всички информационни канали на българския пазар, с цел да отличи тези акции и маркетинговите практики, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР