Посетителите на сватбеното тържество на 19-годишната Дани и 18-годишния Карл

...
Посетителите на сватбеното тържество на 19-годишната Дани и 18-годишния Карл
Коментари Харесай

Младоженци танцуваха първия си танц, но внезапно се случи нещо, което шокира и изуми всички гости на сватбата

Посетителите на сватбеното празненство на 19-годишната Дани и 18-годишния Карл Маутфорд от английското градче Роули Риджис в Западен Мидланд бяха ужасно сюрпризирани и шокирани, когато видяха по какъв начин водите на бременната младоженка изтичат по време на танц и тя безусловно можеше да се наложи да роди на дансинга. Двойката реагира бързо, реши да остави семейство и другари да се веселят и забавляват, а те незабавно се насочиха към най-близката болница, оповестява " Мирър ". Дани и Карл очаквали детето им да се роди един месец по-късно, само че ориста беше решила друго като щерка им Жасмин проплака единствено часове след започването на сватбената гала, която се състояла преди към две седмици, само че изумителната история става притежание на медиите в страната едвам в този момент.



Радостната майка и младоженка съобщи пред изданието: В един миг аз танцувах с моя брачен партньор, а в идващия се намирах в болничното заведение и ме подготвяха за раждане ".

“Това беше страхотна изненада, само че в действителност тя ще направи нашата женитба незабравима и специфична. Спомням си, че цялата ми сватбена рокля бе мокра от изтеклите ми води ", споделя още Дани.



" Когато тръгвахме към болничното заведение, диджеят продължаваше да пуска музика и гостите продължаваха да отпиват питиета за наше здраве. Та, ние даже не бяхме разрязали тортата към момента, представяте ли си ", смее се щастливо булката. - Жасмин бе най-страхотният подарък за нас с Карл на сватбеното ни празненство, приключва Дани.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР