Посещението на Макрон е един голям шанс за България. Това

...
Посещението на Макрон е един голям шанс за България. Това
Коментари Харесай

Макрон бил фин психолог, влязъл в стила на Борисов, за да получи подкрепата му

Посещението на Макрон е един огромен късмет за България. Това мнение изрази анализаторът Стефан Манов в ефира на Нова телевизия.

Манов счита, че директивата за командированите служащи е много натоварена със знаци. По думите му, това е тематика, която доста вълнува гражданското публично мнение в западноевропейските страни, само че икономическите размери са незначителни.

 Макрон ни удря рамо за чакалнята на Еврозоната
Макрон ни удря рамо за чакалнята на Еврозоната

България към този момент трябваше да е член на Шенген съгласно Макрон

" Говорим за към 2 млн. общо командировани служащи по отношение на 500 млн. поданици в Европейски Съюз. Само във Франция приказваме за към 300 000 ", добави Манов.

По думите му, няколкото хиляди български командировани служащи няма да са препъникамък на европейската политика.

Според Манов тази стъпка, която прави Макрон, е поръчка за преформатиране на Европейски Съюз.

" По-важното е поръчката и готовността Макрон да отвори вратата за източноевропейските страни да бъдат на масата на същинските договаряния. Там, където ще се реши бъдещият Шенген ", посочи Манов.

Експертът уточни, че заглавията в днешните френски вестници са за рецесия сред Франция и Полша. Манов сподели, че българският преводач е омекотил думите на Макрон. Френският президент е подлагал на критика по извънредно изострен, нехарактерен метод полската министър-председателка. Този изострен ход е добре обмислен, съобщи Манов. Експертът бе безапелационен, че Еманюел Макрон отлично владее думите, а тази остра имитация не е инцидентна.

 Полша се
Полша се " озъби " на Макрон

Коментарите му за Полша били " арогантни "

Кристина Крънчева, есперт по протокол, разяснява, че неофициалната връзка сред българския министър председател и френския президент не е гаф. Лек гаф пък била фразата на Бойко Борисов " всички парле ву франсе ".

Стефан Манов добави, че постоянно сме гостоприемни и постоянно си имаме гафове. Макрон е тънък психолог, счита специалистът.

" Той незабавно влезе в стила на Борисов и малко играе в тази посока, с цел да получи поддръжката от Борисов. Част от огромната игра е да влезеш в стила на колегата ", сподели Манов.

 Макрон желае преразглеждане на шенгенските правила
Макрон желае преразглеждане на шенгенските правила

Президентите се концентрираха върху европейската защита и мигрантската рецесия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР