Посещението на Албин Курти в Северна Македония е скандал на

...
Посещението на Албин Курти в Северна Македония е скандал на
Коментари Харесай

Президентът на Сърбия: Това е скандалът на скандалите

Посещението на Албин Курти в Северна Македония е " скандал на свадите ", там бе стартирана концепцията за " Велика Албания ", показани бяха знаци на " Велика Албания ", съобщи пред телевизия Пинк сръбският президент Александър Вучич, съобщи Танюг, заяви Българска телеграфна агенция.

Вучич добави, че косовскитя министър председател Албин Курти е бил показан там като " министър председател на всички албанци и като министър председател на Тетово ", а (в Скопие) е била открита улица на името на Адем Демачи, " който е бил кумир и наставник на Курти и който е прекарал 28 години в пандиза като великоалбански сепаратист ".

Косовският министър председател Албин Курти бе в петък на импровизирано посещаване в Република Северна Македония, по време на което се срещна с представители на албанската съпротива в страната. Той участва на преименуването на улица " Македонски бригади " в скопския квартал Чаир на улица " Адем Демачи ", публицист и бележит герой за правата на албанците в Косово, прекарал 28 години в югославски затвор по време на ръководството на Йосип Броз Тито./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР