Посещение на Уимбълдън може да е сред най-съкровените мечти на

...
Посещение на Уимбълдън може да е сред най-съкровените мечти на
Коментари Харесай

Селена Гомес може да спечели трофея: Небивалиците, които изрекоха зрителите на Уимбълдън

Посещение на Уимбълдън може да е измежду най-съкровените фантазии на огромна част от тенис феновете по света, само че се оказва, че в публиката на шампионата има прочут брой фенове, които в действителност си нямат ни минимум разбиране от този спорт и участниците в Шампионата. Това демонстрира любопитен видео опит, в който известният австралийски комик Джон-Бърнард Кайроуз решава да изпита познанията на някои от посетителите, задавайки им меко казано налудничави въпроси за да открие " подправените почитатели ", а техните нелепи отговори оказват помощ на клипа да събере повече от 2 милиона гледания в TikTok.

" Смяташ ли, че младата испанка Селена Гомес може да извърви целия път до купата тази година? ", гласеше един от въпросите. Последва мълниеносен отговор: " Силно се надявам да успее. Испанската тенис школа е страхотна и построява забележителни състезатели ".

Друг от феновете също не видя нещо извънредно във въпроса дали Дуа Липа има шансове да завоюва трофея и предсказа сериозен триумф за поп звездата на Уимбълдън: " Определено може да победи тук. Освен това тя е британка и ще разполага с поддръжката на цялата аудитория зад тила си ".

" Кейтлин Дженър имаше проблеми в първия си дуел тук и евентуално ще би трябвало да предприеме по-офанзивен метод в идващите кръгове, с цел да има шансове за трофея. Смятате ли, че ще завоюва Уимбълдън? ", бе различен от провокативните въпроси. " Взимайки поради всички условия, тя безспорно е добра тенисистка. Мисля, че има всички шансове да стане шампионка, в случай че както сподели и ти, успее да бъде по-агресивна ", разсъждава дамата.

Бразилската ММА звезда Аманда Нунеш, считана за най-великата жена ММА войник, също попадна в листата с фаворитки на една от зрителките, а цялото видео можете да изгледате тук:

This is so great!!
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР