Португалската звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо, ще пропусне мача

...
Португалската звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо, ще пропусне мача
Коментари Харесай

Роналдо пропуска мач заради травма

Португалската звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо, ще пропусне мача против Аталатна от италианското състезание по футбол в неделя. Причината е мускулна контузия, разгласи треньорът на " бианконерите " Андреа Пирло. Той добави, че аржентинският нападател Пауло Дибала ще играе от първата минута.

" Важен състезател ще отсъства за нас. Кристиано Роналдо няма да вземе присъединяване в срещата поради проблем с флексора. би било прекомерно рисковано да го вземем с нас в Бергамо. Нядаваме се да е подготвен за сряда ", изясни Пирло. В сряда Ювентус приема Парма в промеждутъчен кръг от шампионата.

" Проблемът на Кристиано се появи след последния ни мач (победа с 3:1 против Дженоа). Той не можеше да " натисне " по този начин, както искаше по време на тренировките тази седмица и избираме да не рискуваме. Мачовете на националните тимове също не помогнаха в това отношение, много мачове му се натрупаха напоследък ", добави Пирло по тематиката за 36-годишния Роналдо.

" Дибала ще стартира на следващия ден ", сподели още наставникът на торинци, който няма да може да разчита за срещата с Аталанта и на Федерико Бернадески, защото той е отвън строя поради позитивна проба за ковид.

Ювентус и Аталанта са съседи в класирането на Серия " А ", като след 30 изиграни кръга Старата госпожа заема трето място с 62 точки, а отборът от Бергамо е четвърти с 61. Лидер е Интер със 74 точки, пред Милан с 63. Пети е Наполи с 59 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР