Португалската звезда Кристиано Роналдо потвърди, че все още има големи

...
Португалската звезда Кристиано Роналдо потвърди, че все още има големи
Коментари Харесай

Роналдо разкри докога иска да играе

Португалската звезда Кристиано Роналдо удостовери, че към момента има " огромни упоритости " на 37 години и призна, че счита да продължи кариерата си минимум до края на Евро 2024. Той разкри това по време на лагера с националния тим.

" Моят път към момента не е приключил. Трябва да подкрепяте Крис още известно време ", който получи вторник вечер специфична премия зеа най-хубав голмайстор на националния тим на Португалия, връчена от федерацията.

" Искам да играя на Мондиала 2022 и на Евро 2024. Чувствам се доста стимулиран. Амбицията ми е огромна ", добави петкратният притежател на " Златната топка ".

37-годишният капитан на Португалия има 189 мача за националния тим и и държи международния връх по голове със 117 попадения. В Катар той би трябвало да играя своя десети огромен интернационален шампионат.Той се завърна в Манчестър Юнайтед през 2021 година, само че имаше мъчно начало на този сезон, като бе оставян на аварийна пейка и се говореше, че ще напусне тима, който не се класира за Шампионската лига.

" Знаем, че Кристиано желае да реализира цели, които другите в никакъв случай не са реализирали ", сподели неговият съотборник в Манчестър Юнайтед и Португалия Бруно Фернандеш. " Той е най-хубавият футболист в света и ще продължи да преодолява трудностите, които други не могат ", добави офанзивният халф.

Кристиано Роналдо и съотборниците му се събраха в Лисабон сряда сутринта, с цел да се готвят за мачовете от Лигата на нациите против Чехия в Прага (събота) и против Испания в Брага (вторник).
















































--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР