Португалия може да е победила опонента си от 1/8-финалите на

...
Португалия може да е победила опонента си от 1/8-финалите на
Коментари Харесай

Подробностите ще решат сблъсъка срещу Швейцария, смята Карвальо

Португалия може да е победила съперника си от 1/8-финалите на Световното състезание Швейцария с 4:0 през юни, само че халфът Уилям Карвальо счита, че неговият тим ще бъде точно фокусирана върху детайлите, когато се срещнат още веднъж във вторник за място на четвъртфиналите.

„ Сигурен съм, че ще се надигнем против швейцарски тим с доста притежаване на топката и сме подготвени за това. Имаше изненади на това Световно състезание, това е реалност, би трябвало да сме съсредоточени от първата минута до последно, тъй че нещата да вървят по нашия метод, а не по противоположния “, сподели Карвальо пред Ройтерс.

Европейски първенец с Португалия през 2016 година, има вяра че изненадващото проваляне от Република Корея (1:2) е помогнало да бъдат направени съответните заключения.

„ Мисля, че Португалия би трябвало да играе както в първите два мача – обединено, от началото до края. Знаем, че ще се надигнем против доста сложен противник и детайлите ще имат значение, би трябвало да сме подготвени. Говорим за два огромни национални тима, които ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват, а детайлите ще създадат разликата.

Имаме топ играчи и от първия ден знаехме, че желаеме да стигнем допустимо най-далеч, само че тъкмо в този момент би трябвало да се съсредоточим върху швейцарците “, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР