ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Спешни повиквания, изсипани в диспечерските центрове,

...
ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Спешни повиквания, изсипани в диспечерските центрове,
Коментари Харесай

911 преписи разкриват хаотична сцена, когато въоръжен мъж уби 18 души в Мейн

ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Спешни повиквания, изсипани в диспечерските центрове, когато въоръжен мъж откри огън с автомат, отразява хаоса на разгръщащата се обстановка, до момента в който отекнаха изстрели първо в зала за боулинг, по-късно минути по-късно в бар.

Преписите от 911 от стрелбата от 25 октомври, най-смъртоносната в историята на Мейн, бяха оповестени в понеделник. Те демонстрираха, че хората са почнали да разпознават стрелеца скоро откакто фотографията е оповестена обществено. Преписите също по този начин са уловили напрегнати моменти, в това число диспечери, които остават на телефона с обаждащите се, предизвикват ги и им споделят да изчакат полицията да заяви за идването им.

„ Просто дръжте хората към вас допустимо най-тихи. Ако чуете, че полицията се афишира, заявете се, само че в противоположен случай желая да стоите долу и да мълчите, става ли? един диспечер сподели в преписите, оповестени в отговор на искане на Закона за независимост на достъпа от Асошиейтед прес и други новинарски организации.

Е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР