Porsche обяви, че в момента марката провежда финалните изпитания на

...
Porsche обяви, че в момента марката провежда финалните изпитания на
Коментари Харесай

Porsche с обновен Cayenne през пролетта

Porsche разгласи, че сега марката организира финалните тествания на актуализирана версия на SUV модела си Cayenne и че премиерата му ще се състои напролет на тази година.

За обновената версия на третото потомство Cayenne, от компанията споделят, че тя ще предложи една от най-сериозните и цялостни продуктови обновявания в цялата история на Porsche. За реализирането и завършването на плана, компанията е осъществила тестова стратегия, покриваща над 4 000 000 километра, като прототипи и предпроизводствени бройки са били изпитани на четири континента.

От Porsche анонсират, че по време на създаването на обновената версия на Cayenne екипът е обърнал изключително внимание върху окачването на SUV модела, с цел да може той да предложи още по-добро покриване на параметри като класическо Porsche пътно държание, склонност за дълги пътувания и офроуд качества.



Обновеният Cayenne ще получи напълно ново полу-активно окачване, нови цифровизирани повърхности, усъвършенствана съгласуваност, HD-Matrix диодни светлини и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР