Porsche 911 Carrera S е автомобил, за който мнозина си

...
Porsche 911 Carrera S е автомобил, за който мнозина си
Коментари Харесай

Защо едно Porsche полетя над Алпите

Porsche 911 Carrera S е автомобил, за който мнозина си мечтаят. Но несъмнено не е най-подходящата кола, с която да стигнем до алпийски ски курорт. И когато не е добра концепция едно спортно возило да се движи по заснежените и заледени пътища към един връх в Алпите, се намира различен метод то да стигне до задачата.

Осмото потомство на емблематичния състезателен модел на Porsche 91 1 безусловно кацна в алпийския курорт Зел ам Зе, на терасата на един първокласен ресторант, с цел да взе участие в едно ексцентрично мото шоу - GP Ice Race.

Автомобилът за над 100 000 евро бе превозен с хеликоптер на 1500 метра надморска височина. А гледката на реещото се във въздуха Porsche несъмнено не може да се види всеки ден.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Порше Центр Приморский (@porsche_primorsky) на Яну 19, 2019 в 2:52 PST

Porsche 911 Carrera S направи своята публична премиера по надалеч по-скромен метод - на Los Angeles Motor Show през ноември 2018 година Автомобилът няма потребност от особена реклама, с цел да притегли вниманието към себе си, само че този полет на Алпите несъмнено ще остане в историята на марката.
 Най-безскрупулното Porsche е тук
Най-безскрупулното Porsche е тук

Модификацията 911 GT3 RS се снабди с ново потомство, разполагащо с бруталните 520 к.с.

Що се отнася до самия автомобил, той също има с какво да ни изненада. 3-литров мотор, 450 конски сили, 8-степенна скоростна кутия и ускоряване от 0 до 100 за 3.5 секунди , написа The Sun.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР