Порочният кръг на безумията в ЦСКА вече се върти с

...
Порочният кръг на безумията в ЦСКА вече се върти с
Коментари Харесай

Пълна лудница в ЦСКА. Докога ще изкара и Стойчо?

Порочният кръг на безумията в ЦСКА към този момент се върти с цялостна мощ. Това, че най-титулуваният български клуб се ръководи от селска седянка под моста на Вароша, от дълго време го знаем. 

Притеснителното към този момент е и друго. Поредицата от странни събития в клуба, изненадващите уволнения и смени на треньори, цялостната непредвидимост на ръководството. Доли  и тези от нас, които над 30 години пишем за футбол, сме изцяло комплицирани и не знаем какъв разбор на събитията да предложим.

Ето цялостната картина на следващия кадрови Армагедон на " Българска войска ". 

Променя се цялото си управително тяло!

Пламен Марков към този момент не е изпълнителен шеф на клуба. Стойчо Стоилов не е основен управител! Стойчо Младенов пък е новият треньор. Той заменя на поста Любослав Пенев. Филип Филипов става изпълнителен шеф. Алън Пардю остава като консултант на акционерите - по футболните въпроси.

За пети път Стойчо поема ЦСКА

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов стана треньор на тима за пети път в своята кариера. При предходните си четири назначения записа общо 205 мача във всички шампионати. Спечели 128 от тях, равенствата са 46, а загубите 31. Младенов е повторен първенец на България с " армейците " като техен ментор.

Последният му за момента престой на " Армията ", който стартира на 11.07.2013-а и приключва на 20.03.2015-а, тъкмо преди идването на Гриша Ганчев. Младенов записва 1 година, 8 месеца и 9 дни. Постига 35 победи, 19 равенства и инкасира 13 загуби.

Кого връща Младенов на " Армията "

Стойчо Младенов ще разчита на познати имена в щаба си като треньор на ЦСКА. Помощници ще му бъдат други огромни " армейци " - Анатоли Нанков и Тодор Янчев.

Триото е дружно от години и завоюва Купата на Казахстан със скромния на локално равнище Кайсар.

Кирил Динчев още веднъж ще е кондиционен ментор, откакто преди няколко дни напусна представителния тим на " алените ".

Стоян Колев ще е новият треньор на вратарите на ЦСКА. Той идва от Локомотив (Пловдив) на " Армията " за следващ път. Колев влиза в щаба на новия ментор Стойчо Младенов.

Стоян е някогашен футболист на ЦСКА. Бил е и треньор на вратарите при " армейците ".

Дотук - сякаш добре. Но добре беше и назначението на Бруно Акрапович, още по-добре беше с новината за идването на Любослав Пенев.

Кое обаче е общото

Всичките се уволняват ненадейно и се назначават ненадейно. Същото важи и за назначението на Стойчо Младенов. Кога ли ще е уволнението? Ясно е едно. Стойчо Младенов евентуално е последният коз за спасението на ганчевизма в ЦСКА.

Интересно е какви условия ще сложи треньорът на собствениците  - за селекция, прехвърляния, покупки и продажби на играчи на кг. И въртенето в омагьосъния кръг, което към този момент дефинитивно вбесява почитателите и последните събития са илюстрация на това. 

Колкото и огромно име да е Стойчо Младенов, към този момент поредицата от години на несъответстващо ръководство на ЦСКА не водят до изключително огромен оптимизъм.От което още веднъж е на път да завоюва Лудогорец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР