Порно индустрията е тема табу, поради което е пълна с

...
Порно индустрията е тема табу, поради което е пълна с
Коментари Харесай

7 тайни от кухнята на порно индустрията, за които едва ли някога сте подозирали

Порно промишлеността е тематика табу, заради което е цялостна с секрети и мистерии, за които простосмъртния мъчно би могъл да знае. В Reddit обаче са си създали труда да се поровят малко по-надълбоко в тази загадъчна материя, а откритията, които направиха в действителност, ще ви объркан.

Представяме на вниманието ви седем секрети от кухнята на порно промишлеността, споделени от чиновници в сферата, за които надали в миналото сте подозирали:



" Има уеб уебсайт, който е отдаден на умряли порно артисти и в частност аргументите за гибелта им. Плашещо е какъв брой доста хора умират след самоубийство или свръхдоза, само че има и доста повече убийства, отколото допускате. "

" Да се снима порно е скучно и постепенно. За всеки 5 минути, които гледате, има още най-малко 5, в което се настройва камерата, осветлението и се разискват ъглите на снимането. И постоянно сме прекалено много хора в стаята, където се снима. "



" В Япония промишлеността е доминирана от дами. Много е мъчно да се намерят мъже за фотосите. На всеки 70 мъже порно артисти има 10 000 дами. Затова и постоянно се снимат едни и същи мъже. "

" Дълбокото гърло във филмите се реализира със особено лекарство, което понижава естествените рефлекси за кашляне и повръщане. "

" В по-голяма част от гей порното се снимат хетеросексуални мъже. Това постоянно изненадва хората. "

" Имаме лист с хора, с които не желаеме да работим. Това са или мъже, които свършват прекомерно бързо, или артисти с расистки мнения. Има и такива, които са прекомерно нападателни или такива, които постоянно са пияни или надрусани. "

" Има плашещо доста висшисти измежду актьорите. "



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР