Поредното публично убийство в последните няколко месеца е показателно, че

...
Поредното публично убийство в последните няколко месеца е показателно, че
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Белите якички от Харвард се събраха с мутренския модел и се роди чудовище

„ Поредното обществено ликвидиране в последните няколко месеца е показателно, че се връщаме в мутренските години, които бяхме позабравили. След като „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ върнаха модела „ Борисов “ на власт, дружно с това се върна и мутренският жанр на ръководство. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медии в коридорите на Народното събрание.

„ Тревожно е, че излизат данни, че този човек има система от връзки с прокурори, съдии – това нещо би трябвало да се ревизира. Говори се за подкупи, за напън, рекет и закани. В този подтекст, желая да слага въпроса за правосъдната промяна, която беше знаме на ПП-ДБ. Виждате, че тя беше съсредоточена единствено в това да се овладее Конституционния съд, КПКОНПИ, Висш съдебен съвет и Инспектората. Реален резултат от нея няма. Продължава хаосът и в прокуратурата, и в съда. Поредното показно ликвидиране е доказателство, че няма страна, че тази правосъдна промяна е безусловно провалена и когато няма страна – мафията вилнее “, разяснява още тя във връзка убийството на Мартин Божанов – Нотариуса в София.

„ Изказването на Кирил Петков за Комисия за защита на конкуренцията е неприемливо, само че е още едно доказателство за това, което ви споделяме – за политическа интервенция в работата на самостоятелните органи, за преодоляване на страната и за разпределение на порции сред сглобката “, уточни Нинова.

По нейните думи Комисия за защита на конкуренцията и другите самостоятелни органи би трябвало да работят умерено и да вземат своите решения и в случай че сме правова страна, има метод решенията ѝ да бъдат обжалвани.

„ Но както виждате, сглобката няма тази цел и желаят по този метод да ръководят страната. Евроатлантици ли? Обикновени бандити “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Според Корнелия Нинова е явно, че президентът Радев готви нов план – „ Трети март “.

„ Самият той загатна за това, негови съветници се изричат в тази посока. За следващ път ще му е – четвърти или пети. Видяхме до каква степен стигнаха тези негови опити, най-много със основаването на „ Продължаваме промяната “ - той ги изстреля във властта и последствията са явни за цяла България. Не ни тормози това, преживяхме го към този момент няколко пъти. Ако направи партия, ще го преживеем и този път, само че с изключение на нелегално, това ще е и аморално “, сподели Нинова по отношение на тиражираната информация за нов президентски план.

Лидерът на Българска социалистическа партия дефинира настоящето ръководство като най-нестабилното, което сме имали в последните години.

„ Ротацията ще мине, явно по техните думи и дейности, с голямо напрежение, само че това за България и за хората е неустойчивост, неустановеност, липса на опция да се планува правене на стопанска система и на бизнес, оскъпяване на живота на хората непрекъснато, без да се вземат ограничения от регулаторните органи, като водата и мобилните услуги. Всичко това е подчинено само на власт и пари. От едноръки джентълмени, ще приключат като двуръки бандите – с две ръце грабят и разрушават всичко, до което се допрян. Белите якички от Харвард се събраха с мутренския модел и се роди това страшилище, което ни ръководи “, сподели още Корнелия Нинова
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР