Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в

...
Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в
Коментари Харесай

Разкритие! Съдбовните думи на Ванга към Лили Иванова

Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в разгара си и пали пристрастеностите в интернет пространството. Въпреки че концертите на звездата за следващ път се радват на голям интерес от страна на публиката, почитателите й са безапелационни, че Вечната Амбър е изгубила формата, в която са привикнали да я виждат. Сред мунозина от тях даже се прокрадват подозрения, че Лили е почнала да губи паметта си.

Повод да се появят сходни мнения в обществените мрежи е фактът, че по време на концертите от националната й обиколка нееднократно се случвало примата да не помни имената на музикантите от бенда си. Това довеждало до конфузни обстановки, театрални паузи и гафове, които музикалната звезда не можела да замаскира и отиграе, колкото и да се опитвала. Понякога даже се налагало да пита от микрофона музикантите от бенда „ Ти по какъв начин се споделяше? “, с цел да ги показа на събралите се в залата фенове, написа „ Ретро “.

Лили обаче и мъчно чувала поради слушалките, които носи по време на концертите си. Стигало се  до там асистентът й да излиза на сцената и да прошушне имената в ухото й.

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис, само че примата никога  нямала сходни планове. От време оно се знае, че при едно от визитите й при Ванга пророчицата е споделила на естрадната легенда, че ще пее, до момента в който е жива.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР