Поредното дългоочаквано събитие в спортния свят! NBA се завръща след

...
Поредното дългоочаквано събитие в спортния свят! NBA се завръща след
Коментари Харесай

NBA се завръща по DIEMA XTRA и онлайн в PLAY DIEMA XTRA

Поредното дълго чакано събитие в спортния свят! NBA се завръща след насилствената пауза, породена от пандемията COVID-19. На 31 юли престои формалното възобновяване на сезон 2019/2020 на най-престижната мъжка професионална баскетболна лига. Мачовете от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада обичайно ще бъдат предавани в спортните канали от пакета DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата.

22 тима ще се причислят към доиграването на сезона и ще се борят за успеха в увеселителния комплекс „ Дисни “ в Орландо, Флорида. Извънредната обстановка наложи промени в регламента и всеки тим ще изиграе по 8 мача до края на постоянния сезон, резултатите от които ще бъдат добавени към досегашните.

Първата оспорвана среща от оставащата фаза на плейофите, която почитателите на баскетбола у нас ще могат да проследят, e сред Бруклин Нетс и Орландо Мeджик , в петък, от 21:30 ч. онлайн по DIEMA SPORT 2. Денвър Нъгетс и Маями Хийт ще премерят сили на 1 август от 20.00 ч. непосредствено по DIEMA SPORT, а в неделя от 22:30 ч. Бостън Селтикс и Портланд Трейл Блейзърс ще се изправят един против различен по DIEMA SPORT 2.

Най-интересните оставащи срещи от постоянния сезон, през плейофите, до вълнуващия край на конкуренцията в идващите два месеца могат да бъдат проследени в пакета DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата! Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР