Поредно сериозно име може да се озове в Лудогорец това

...
Поредно сериозно име може да се озове в Лудогорец това
Коментари Харесай

Лудогорец в люта битка за сенегалски национал

Поредно съществено име може да се озове в Лудогорец това лято. Българският първенец е в напреднали диалози с турския Бурсаспор за подписа на централния полузащитник Стефан Баджи, който е и национал на Сенегал.

Въпреки че изпадна от елита на страната си, турският отбор държи високи цени на играчите си, тъй като има задоволителна финансова непоклатимост. "Орлите " са предложили за подписа на футболиста сума от 400 хиляди евро, плюс още 300 хиляди евро бонус.

Това обаче може да се окаже и незадоволително, тъй като сериозна конкуренция на българите прави и сръбският първенец Цървена звезда. Грандът от Белград е извадил съответна оферта от 1 млн. евро, като наддаването продължава.

Самият Баджи желае да играе в Лудогорец и това дава някакво преимущество на българския първенец. Очаква се дефинитивна развръзка по възможния му трансфер да има още тази седмица.

Иначе халфът има много солидна визитка. В Европа той е играл за белгийския исполин Андерлехт, както и още за турските Истанбул Башакшехир и Кайзериспор. Подвизавал се е и в Норвегия с Бран Берген и Согндал. Той е на 29 години и има над 200 мача зад тила си по европейските терени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР