Поредният шофьор ядоса врачани с нелепото си паркиране в областния

...
Поредният шофьор ядоса врачани с нелепото си паркиране в областния
Коментари Харесай

Поредният наглец: Шофьор на БМВ от Враца спря в разрез с всички правила /снимки/

Поредният водач ядоса врачани с нелепото си паркиране в регионалния град, научи организация BulNews. Наша съгражданка изпрати в редакцията на медията ни фотоси на кола, спряна в прорез с всички правила.
Случката е от 27 юни към обяд. Тогава врачанката вървяла по тротоара на улица „ Алеко Константинов, когато стигнала до лек автомобил БМВ с регистрационен номер Вербовъчна разработка 8030 СМ. Баварецът бил спрян в самото начало на улица „ Цар Асен 1 “, като задната му част стърчала. По този метод спряна, колата пречела за естественото секване на пешеходците, както и за безвредното прекосяване на останалите водачи на коли.
„ Как да мина насреща и също по какъв начин майка с количка ще премине насреща? “, пита ядосаната жителка на града под Околчица.
Явно притежателят на колата не си е намерил друго място, на което да я остави, или пък е бързал прекомерно доста да се прибере, с цел да се скрие от жегите, които последните няколко дни ни мъчат. Каквато и да е повода обаче, тя не е основателна, с цел да бъде зарязано по този метод БМВ-то, защото недообмисленото деяние на лидера пречи за естественото напредване, както на ходещите пешком, по този начин и на останалите му сътрудници зад кормилото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР