Поредният резил, за и без това компрометираната ни здравна система,

...
Поредният резил, за и без това компрометираната ни здравна система,
Коментари Харесай

Идиоти?! Как здравни чиновници от Бургас сътвориха фейк Covid паника в Царево с THEATRO BEACH и Djanam

Поредният срам, за така и така компрометираната ни здравна система,  спретнаха служители от РЗИ Бургас, видя HotArena.

Според тях 7 души от личния състав на Theatro Beach в Царево са с позитивни проби за ковид. Служителите даже са били изолирани в хотел. Не излиза наяве дали това е офанзива против заведението или неточност в позитивните проби от страна на лабораторията и РЗИ? Ден по-късно се оказва, че всички сякаш „ инфектирани “ са здрави, а новите проби, направени по самодейност на притежателят на заведението, в две самостоятелни лаборатории, демонстрират, че всички 17 чиновници от личния състав на Theatro Beach в Царево са с негативни проби.

Редно е тази  неуместна обстановка, забъркана от некадърници от РЗИ да бъде разплетена, а виновниците осъдени. Защото сходна немарливост е меко казано незаконна в обстановката, когато бизнесът оцелява на ръба поради пандемията от ковид .

Шефът на Theatro Beach в Царево разгласява на формалната страница на бара във фейсбук фотоси от общо 17 теста за SARS-CoV-2, с цел да потвърди, че няма болен от новия вирус чиновник. На фотосите се виждат негативните резултати на всичките 17 служителя в открития неотдавна бар, подписани и подпечатани от доктор Росен Михайлов от СМДЛ „ Рамус ” ООД. PCR тестванията са осъществени още през вчерашния ден.

С наслада Ви оповестяваме, че ВСИЧКИ проби, направени с PCR проби на екипа на THEATRO BEACH (Theatro Beach Bar, Theatro Night Club & Djanam Steak&Fish) са ОТРИЦАТЕЛНИ! Направихме пробите в две самостоятелни лаборатории!!! Екипът ни е изцяло здрав и без нито един случай на covid-19.

Прилагаме тестванията, които несъмнено са налични и на книжен притежател при нас. За нас това е задоволство, макар че не сме имали подозрения. С почитание към нашите клиенти, към Вас, ги демонстрираме и обществено! По този начин- явен и категоричен, оборваме разгромно всички клюки, популяризирани от недоброжелатели и за наша изненада- повтаряни от разнообразни хора и медии.

Вярваме в здравия разсъдък, на мнозинството; имаме вяра и се грижим за опазването на здравето на екипа и клиентите си, до колкото зависи от нас; работим здраво; забавляваме се още по-здраво и знаем, че всичко това, няма да бъде безуспешно! Очакваме Ви - здрави, прави и доста по-корави от всяка неоснователна клевета. Жълто при нас е единствено Слънцето:) Усмихнете се и му се насладете и Вие! “. Това написаха от управлението на Theatro Beach в формалната си страница.

Друга тяхна обява от през днешния ден, озаглавена „ Напук на кино лентата, който ни спретнаха, ние стреляме 12:00ч. ”, бе споделена от ресторантьора и предприемач Георги Мицов, който написа, че през днешния ден ще посети мястото и че горещо го предлага.

Още от през вчерашния ден в заведението е извършена цялостна стерилизация, която продължава и сега.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР