Поредният ремонт на знакова сграда приключи в Стамболийски. 210 000

...
Поредният ремонт на знакова сграда приключи в Стамболийски. 210 000
Коментари Харесай

Поредна отремонтирана сграда в Стамболийски

Поредният ремонт на знакова постройка завърши в Стамболийски. 210 000 лв. бяха вложени в отремонтиране на бившето фото, което се намира до,,Екопарка “ в центъра на града.  За финансирането общината е кандидатствала по план, само че заради неподходящи условия и с взето решение на Общински съвет, средствата са обезпечени от общинския бюджет.

С отпуснатата сума беше осъществен ремонт, който обгръща работа вътре и извън на постройката (сменена дограма, изолираност, мазилка, нови подове, окачени тавани, латексово боядисване на стените, нова апаратура, тоалетни, климатици, стълбища, подсилване, посредством изтичане на бетонни плочи на мястото на дървения гредоред).

С цялостната реорганизация се осигуриха по този начин нужните пространства за работа на общинската администрация, като от през днешния ден тук бяха настанени отдел,,Образование “.

,,Тези чиновници работеха години наред в една стая, заради липса на пространства, дори и по време на Ковид. Винаги съм казвал, че за мен най-важния капитал са хората! Вижте този ухилен млад екип! Това ми е задоволително! “ разяснява във фейсбук профила си кмета Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР