Поредният провал е вече факт - спират полетите между София

...
Поредният провал е вече факт - спират полетите между София
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Безумно скъпи билети и малко пътници спират полетите между София и Скопие

Поредният неуспех е към този момент факт - стопират полетите сред София и Скопие. Начинанието не устоя доста и изкара малко повече месец.

Линията сред столиците на България и Македония сякаш беше първата значима стъпка в политиката на помиряване сред страните, само че въздушният мост рухна с гръм и тропот.

Авиопревозвачът " Гъливер " счете, че полетите са нерентабилни, защото искащите са прекомерно малко, а двупосочните билети костват сред 130 и 300 лева Има и още една причина - самолетите летят в прекомерно неуместни дни и часове - в събота и неделя най-вече, а първият полет от София към Скопие е в 5:40 часа.

Любопитен факт е, че въздухоплавателните средства правят пътуването на не повече от 6-7 индивида, а записаните огромни багажи и куфари са не повече от 2-3 на борда.

Малък е разновидността полетите да продължат да съществуват на този стадий, само че съгласно информация на Lupa.bg те ще спрат дефинитивно в края на този месец, като се чака и формалната позиция на компанията " Гъливер ", която обслужва най-вече вътрешните полети до Бургас, а също по този начин и чартъри до Турция и постоянни полети до албанската столица Тирана, които стопират също след десетина дни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР