Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за

...
Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки от ВМРО: Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация

Поредният атентат потвърждава, че политиката на Европейски Съюз е самоубийствена за полезностите и хората на Стария континент

Това е Шериф Шекат, подозиран за нападението над коледния базар в Страсбург. Истински европеец, нали? Според информацията на френските медии, трето потомство френски жител от арабски генезис. Част от гетото. Свързан със страсбургски ислямисти.(!?) (Страсбургски ислямисти, Боже мой, какво ли би споделил военачалник Дьо Гол?) Многократно осъждан, радикализирал се в пандиза. Има досие във френското контраразузнаване, евентуално рисков.  

Това декларира в своя позиция заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване и български евродепутат Ангел Джамбазки.

Ето цялостния текст на коментара му:

Шериф Шекат вместо да е в пандиза във вторник пристигна на коледния базар на площад „ Клебер “ с автомат и разстреля инцидентни минувачи и туристи. Трима починаха, дванадесет са ранени, шестима са в сериозно положение. Помните ли последните „ ограничения “, които взеха редица европейски страни, за битка с радикалния ислям? Преименуваха Коледните базари, на „ зимни “, с цел да не нервират „ гостите “. Сериозно. Представяте ли си? Някой ти се натриса в дома, употребява твоята обществена система и придобивки, за които няма никакъв принос, и за признателност желае от теб да промениш ти своята вяра, привички и обичаи. Чутовна безочливост. 

Помните ли координираната либерално-соросоидно-левичарската опозиция против включването на християнските корени на европейската цивилизация в предговора на Договорите за Европейски съюз? Резултатът е налице.

Религия на мира, а? Припомнете ми по кое време за последно християни нападнаха мюсюлмани по време на техните светли празници? Нещо не си припомням. Днешна Франция на криворазбраната самоубийствена приемливост е болна. Тежко болна. Днешна Европа на криворазбраната самоубийствена приемливост е болна. Гетата във Франция, Белгия, Германия се ислямизират стихийно. Затворите са се трансформирали в университети по салафизъм и уахабизъм.

Фалшивата интеграция е провалена. Третото потомство мароканец, алжирец, турчин в Европа приказват езика на страната, която ги е приютила, по-лошо от дядовците си. Мразят страната, която ги е приютила. Избиват жителите на страната, която ги е приютила. Тази интеграцията е невъзможна, в никакъв случай няма да се случи.

Тази Европа, днешната Европа, днешната Европа на брюкселските неможачи е немощна. Политически импотентна. Безволева. Гузна. Виновна. Гледах през днешния ден побелелите лица на част от сътрудниците в Екологичен потенциал и видях няколко неща. Видях боязън. Видях гузни хора. Видях отговорни хора. Пелтечещи гузно подправени съболезнования. Изнервени, неуверени хора. Провалили се хора.

С още от същото няма да стане. С подправените патоси, подправените съболезнования, подправените „ демократични “ кухи мантри на истерични лелки „ инфлуенсърки “ няма да стане. С Макрон, с Юнкер, с Меркел, с сходните им също няма да стане.

Ще стане единствено с коренно нова политика. По подправената интеграция. Ще стане, когато джамиите, месчитите и останалите гнезда на ислямистката отрова бъдат затворени и сринати със земята.

 Ще стане, когато къщата на всеки един нападател бъде сривана със земята, а фамилията му бъде неотложно екстрадирано от съответната страна дружно с всички баби, лели, стринки и шуренайки, които са се домъкнали с него. Ако са имигранти. Ако са жители на съответната страна, откакто бъде срината къщата им, би трябвало да бъдат лишени до живот от каквито и да е било обществени помощи и придобивки.

Ще стане, когато брадатите проповедници, фенове на козички, бъдат наритани назад в Саудитска Арабия, Афганистан, Катар или откъдето са се домъкнали. Ще стане, когато бъде оповестена политика на нулева имиграция и тя бъде спазвана прецизно. Ще стане, когато всеки един пришелец разбере, че е на посетители и е задължен да съблюдава и почита всички обичаи, закони, правила на страната, която го е приела.

Искаш ислям, шериат и бурки? Няма проблем - марш в Саудитска Арабия, там има ислям, шериат и бурки в обилие. Само по този начин ще стане! До тогава избиването на християни в навечерието на светли християнски празници, осъществявано от салафити ислямисти, ще продължава да се случва. В сърцето на Европа. На тази болна, самоубиваща се Европа. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР