Поредните два четвъртфиналиста в Шампионската лига ще станат ясни тази

...
Поредните два четвъртфиналиста в Шампионската лига ще станат ясни тази
Коментари Харесай

Ще бъдат определени нови два отбора четвъртфиналисти в ШЛ

Поредните два четвъртфиналиста в Шампионската лига ще станат ясни довечера. Аякс приема Бенфика, а Манчестър Юнайтед играе на " Олд Трафорд " с Атлетико (Мадрид) след равенства в първите срещи. Двубоите са от 22,00 часа българско време.

" Дюшекчиите " откриха в Мадрид с попадението на Жоао Феликс в седмата минута, което се оказа и единственият прецизен удар във вратата на " алените дяволи ". В последна сметка Юнайтед се добра до скъп гол за 1:1 в 80-ата минута, който бе дело на резервата Антъни Еланга.

По три срещи изиграха двата отбора от първия мач посред им. Англичаните не се разписаха при нулево тъждество с Уотфорд, а по-късно отстъпиха в дербито на Манчестър с 1:4. Тази събота обаче Кристиано Роналдо бе над всички на „ Олд Трафорд “ при триумф с 3:2 над Тотнъм. На собствен ред „ дюшекчиите “ се оправиха надалеч по-добре. Те означиха седем гола, които бяха задоволителни за победи над Селта, Бетис и Кадис в Ла Лига.

В другия мач довечера Аякс и Бенфика стартират от 2:2 в първата среща. Нидерландците са в серия от три следващи победи във всички шампионати, до момента в който Бенфика позволи неточност против Визела в последния си дуел от шампионата и е трети в класирането, на 18 точки от водача Порто.

От този сезон в европейските клубни шампионати отпадна правилото за гол на непознат терен, тъй че каквото и да е тъждество в двата дуела ще докара до продължения. 

До момента на четвъртфинал в Шампионската лига се класираха Байерн, Манчестър Сити, Ливърпул и Реал (Мадрид).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР