Поредни скандали в парламента. ГЕРБ започнаха да скандират "Мутри вън"

...
Поредни скандали в парламента. ГЕРБ започнаха да скандират "Мутри вън"
Коментари Харесай

ГЕРБ скандират в зала: Мутри вън!

Поредни кавги в Народното събрание. ГЕРБ започнаха да скандират "Мутри вън " в пленарната зала и да тропат по банките. Напрежението породи, откакто председателстващата съвещанието Татяна Дончева разгласи, че вицепремиерът Томислав Дончев няма да бъде изслушан за Плана за възобновяване и резистентност. Тя съобщи, че думата ще му бъде дадена, само че не в този момент. И Дончев си взе раничката и излезе от залата.

Депутатите минаха към чуване на Кирил Ананиев. 15 минути той заставам прав до трибуната, чакайки Дончев и депутатите от ГЕРБ да се схванат за процедурата.

"В случай е гласуван дневен ред, тъй че ние сме по точка в дневен ред. Моля ви процедура се дава, когато има процедура. Моля ви прочетете си дефиницията за процедура. Заповядайте, господин министър. Започнете да си говорите ", сподели Татяна Дончева.

Депутатите от ГЕРБ скандираха оставка. Накрая Ананиев също излезе от залата, защото стана ясно, че до чуването му няма да се стигне. Накрая Дончева даде 10 минути отмора и свика председателски съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР