Поредни разкрития на Narod.bg за похотливия депутат от БСП Петър

...
Поредни разкрития на Narod.bg за похотливия депутат от БСП Петър
Коментари Харесай

Операция „Цвете“ в Narod.bg: Ето кой спасил Петър Кънев от арест за поръчката на 14-годишно момиче за платена любов

Поредни разкрития на Narod.bg за сластния народен представител от Българска социалистическа партия Петър Кънев! Вече ви разказахме, че националният фаворит, лидер на алената листа във 2 МИР в Бургас, е светнал в алено около разработка „ Цвете “ на службите против тайфа за проституция в интервала 2013-2014 година

Сега ще разкрием кой е смачкал създаването и провалил ареста на Петър Кънев. Цялата престъпна история стартира през 2013 година и завърша с арести на част от групата сутеньори на 11 юни 2014 година

Предния ден – 10 юни, е имало оперативка в ГДБОП – ДАНС (по това време ГДБОП беше към Държавна организация „ Национална сигурност “, б.ред.).

На тази оперативка взел участие актуалният зам.-главен прокурор Борислав Сарафов, разкри източникът на Narod.bg. Поводът за срещата на спецченгетата е била дали да бъде задържан един от поръчвалите 14-годишни девойки за креватни занимания – мастития социалист Петър Кънев.

Резултатът от оперативката е скръбен за правораздаването и справедливостта – аленият милионер се разминава с белезниците, макар че е изловен в над 100 диалога със сводницата на невръстните проститутки – Лиляна Биланова. Службите да кажат каква е ролята на заместника на Иван Гешев в покриването на гнусния престъпен случай…

Реклама

Разговорите с маман Лиляна, провеждани даже до момента в който Петър Кънев е в коридорите на Народното събрание, са документирани със специфични разследващи средства и се пазят, с цел да бъдат задействани против сегашния кандидат-депутат от Бургас, счита информаторът на Narod.bg.

Според източниците ни от този момент социалистът, главен спонсор на Корнелия и оттова непреклонен лидер на БСП-листата, макар престъпната поръчка на малолетни за скотски удоволствия, е държан на къса каишка от мощните на деня, а точно ГЕРБ и Движение за права и свободи, които управляваха България в интервала 2013-2014 година.

Както към този момент писахме, кодовото изречение, с което са поръчвани „ пеперудките “, е „ Искам дънки №14 “, като цифрата указва годините, на които би трябвало да е проститутката.

Разработката „ Цвете “ започва след получена оперативна информация за група за сводничество. В началото групата се състои от две девойки. Малко преди арестите към бандата гравитират близо 40 проститутки.

Очаквайте имената на още сводници, взели участие в бандата, доставяла малолетни на Петър Кънев, както и имената на други чичковци, петимни за детска обич, измежду тях ресторантьор и хотелиер – единствено в Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР