Поредната звездна раздяла вече е факт. След редица спекулации в

...
Поредната звездна раздяла вече е факт. След редица спекулации в
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделиха

Поредната звездна разлъка към този момент е реалност. След редица спекулации в последните седмици, Дженифър Лопес и Алекс Родригес публично оповестиха, че се разделят.

„ Осъзнахме, че сме по-добри като другари и гледаме отсега нататък да останем такива. Ще продължим да работим дружно и да се поддържаме в общия ни бизнес и планове. Желаем най-хубавото един за различен и за нашите деца. Като знак на почитание към тях, единственото друго, което ще кажем по тематиката е, че благодарим на всеки, който ни сподели благи думи и ни поддържа в този миг “, написаха двамата в изказване до медиите, като резервираха в загадка аргументите за решението си.

Певицата и някогашният бейзболен играч започнаха да излизат през 2017 година, а преди две години се сгодиха.

Дженифър и Алекс на два пъти възнамеряваха да се оженят през този интервал, само че по този начин и не успяваха да създадат тържеството поради динамичната обстановка с пандемията и редицата ограничавания.

През този интервал двамата признаха и че са ходили дружно на терапия за двойки, с цел да се оправят по-лесно с предизвикването. Според осведомени, на двамата им е било доста мъчно да поддържат връзката си предвид на рестриктивните мерки на пътуванията поради ковид, защото певицата е трябвало да работи в Доминиканската република, до момента в който сътрудникът й по това време е бил в Маями.

За раздялата им се заприказва още преди месец, само че тогава звездите отхвърлиха спекулациите. Слуховете обаче се ускориха предходната седмица след следващите фотоси, които Дженифър разгласява в профила си в обществената мрежа Инстаграм. Тя показа фрагменти от снимачната площадка на новия й филм „ Shotgun Wedding ”, който е екшън комедия. По-наблюдателните й почитатели незабавно видяха, че на ръката й липсва годежният пръстен, който Алекс й подари по време на сантименталната им отмора на Бахамите през 2019 година Вероятно и затова някогашната към този момент двойка взе решение да постави завършек на слуховете и да излезе с публична позиция за връзките им.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР